Blommor i present

Posted 29 juli 2014 by

Blommor kan användas till mycket. De kan ges bort som förlåt, krya på dig, jag älskar dig, grattis, och lycka till. Ingen ogillar att ta emot blommor och att bli överraskad med en bukett skadar aldrig relationen mellan två människor. Vet man inte vad man ska köpa till någon i present är blommor alltid ett säkert kort. Det uppskattas av alla oavsett relation. Dock så kan det vara kul att ge något mer tillsammans med blombuketten. En sak som är vanligt att ge tillsammans med en blombukett är lotter.

Lotter
Skraplotter är den populäraste typen av lott som finns. Den vanligaste skraplotten är trisslotten som ofta förekommer som presenttips. Förutom att ha höga vinstchanser, även om vinsterna kan vara små, så är den i en perfekt storlek för att få ner i små kort och kuvert vilket också gör trisslotten perfekt att stoppa ner i blombuketten. Vill man gå utöver det vanliga kan man köpa flera lotter och gömma bland blommorna för att skapa en lite annorlunda skattjakt. Skulle det bli vinst på lotterna blir skattjakten lyckad. Det ger även ännu mer spänning och glädje till buketten.

Smycken
Även om lotter är det populäraste att sticka ner i buketten så finns det andra sker som också kan förgylla blommorna. Smycken är det mest exklusiva man kan ge bort tillsammans med en blombukett. Ringar, halsband och armband gnistrar i skenet från sol och blommor i ljusa färger. Ska man ge blommor till en partner eller någon man håller av väldigt mycket kan just ett smycket vara pricken över i:t. Det behöver inte vara några dyra smycken, utan kan vara en billig fotlänk eller örhänge.

Presentkort
Om mottagaren av din blombukett gillar en viss butik eller kanske en viss slags produkter så kan ett presentkort vara kul att sätta i din bukett. På så sätt får mottagaren inte bara vackra blommor, utan även chansen att unna sig någonting fint som de kan ha nytta av under en längre tid. Om den du tycker om gillar att spela onlinespel på nätet så kan ett presentkort på valfri casinosida vara uppskattat, medan om kläder är ett intresse så kan detta passa bättre. Chansen att spela craps eller något annat spel kan ju i längden resultera i en större summa pengar och eftersom det bara är tur som krävs så har alla spelare samma vinstchanser.

Dekorera buketten själv
Ibland kan en bukett bli roligare att få och ge om den är dekorerad med något intressant, som till exempel konfetti, godis, rosetter eller ballonger. Värdet på buketten ökar om man ger det en personlig aspekt ämnad åt den man ska ge den till. Ju mer tanke man lägger på en bukett desto bättre blir budskapet. Detta är speciellt uppskattat om man köpt en bukett i en vanlig butik där de oftast är ganska tråkiga och hopplockade utan någon eftertanke.